Modele de case imbracate cu piatra

Fatadele din lemn au un farmec. Se potrivesc foarte bine caselor traditionale si celor rustice. Lemnul este un materiale versatil, INSA este si sensibil la factorii de Mediu, precum si la daunatori precum mucegaiul sau divers insecte. Are nevoie de un déjeuné Special aplicat périodique, pentru a rezista testului timpului. Dupa cum mentionat mai sus, soclul casei are o importanta deosebita in CEEA CE priveste confortul casei si rezistenta EI in timp. El impiedica inflitrarile de APA. PE soclu nu trebuie neaparat sa aplici Alt Material decat PE restul casei, dar daca ITI doresti sa faci asta, Piatra naturala este o alegere Excelenta. IATA cateva imagini cu Piatra naturala utilizata PE soclul casei. Mai multe cas Cu fatade DIN Piatra gasiti dans Galeria de imagini de mai jos. Speram sa va Placa si sa va inspirer! Inainte de a sintetiza PE scurt avantajele si dezavantajele unei fatade DIN Piatra, mai adaugam ca Piatra poate oferi si o simbioza Perfecta intre Casa si mediul inconjurator, mai ales in cazul unor case de vacanta construite in zone Montane.

Placarea faţadelor cu gresie, realizată Profesional, nu numai că va îmbunătăţi aspectul extérieur al casei, Dar de asemenea, va soluţiona multe probleme pratique. Datorită proprietăţilor sale fizice şi CHIMICE, această piatră este ideală pentru acoperămîntul Exterior al caselor. În vară, gresia protejează clădirea de razele soarelui, menţinînd o răcoare plăcută în Interior, iar toamna, protejează Casa împotriva ploii şi lapoviţei. Gresia naturală este un Material rezistent la îngheţuri, nu se teme de gerurile iernii şi de vînturi puternice. Casele, căptuşite cu gresie, se caracterizează prin rezistenţă reală şi durabilitate. Aspectul Magnific extérieur al clădirii acoperite cu piatră, va rămâne neschimbat mulţi Ani. Valoarea Comercială a acestor cas este mult mai mare. Gresia naturală este inofensivă pentru mediul înconjurător, de fapt, în multe cazuri, această piatră ajută la îmbunătăţirea atmosferei în locuinţă. Casa căptuşită cu piatră naturală menţine un sentiment de naturaleţe şi de UNIRE cu Natura. Cu un design traditionnel foarte Frumos, aceasta Casa se remarca prin mansarda masiva, hornul inalt, finisajul de Piatra de PE fatade si Horn, lemnul folosit la stalpi si menuiserie si culorile Calde, Naturale. Sont en série o Terasa acoperita, cu un loc de gratar zidit in dreptul semineului DIN Living in imediata apropiere. Suprafata casei este de 178 MP.

Pretul sau este unul avantajos, lemnul se monteaza usor, iar daca este bine intrétinut rezista decenii la Rand. Mai jos Poti vedea si cateva imagini cu case cu fatade din lemn, pentru a stabili daca este o alegere potrivita pentru Casa ta: pentru un aspect Elegant si Mereu la Moda al casei nu veti Gresi daca veti alege pentru fatada Piatra naturala sau Piatra reconstituita. Avand in e. toate aceste caracteristici ALE pietrei Naturale, versatilitatea EI si Gama variata de Piatra decorativa pentru peretii extériori ai casei Tale, acest Material creat de insasi Natura este CEEA CE II lipseste casei Tale pentru o amprenta personala si un proiect de succes pentru multi Ani de acum inainte. Dans portofoliul PIATRAONLINE VEI Gasi tot ce ai nevoie pentru Proiectul Tau-de la inspiratie, materiale si tratament, de la Clasicul travertin, Exotica ardezie, eleganta Marmura si panelurile de quartit.